BU MAHALLEDE YOLLAR TAMAM

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol mahalle turları kapsamında bugün sabahın erken saatlerinden itibaren, Süleymaniye Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol mahalle turları kapsamında bugün sabahın erken saatlerinden itibaren, Süleymaniye Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Burada yapılan parke yol yapım çalışmalarını da inceleyen Demirkol, mahallede yapılması gerekenler konusunda ilgili müdürlüklere talimatlar verdi ve açıklamasında Süleymaniye Mahallesi’ndeki yapılaşmanın bulunduğu tüm sokaklarda çalışmalarının tamamlanarak, parke yapılabilecek yol ihtiyacının buralarda  kalmadığını belirtti.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Her gün aralıksız olarak mahalle turlarını sürdüren Başkan Fevzi Demirkol’un bugünkü durağı Süleymaniye oldu. Demirkol, Süleymaniye’de sakinleri ile sohbet etti. Sokakları dolaşarak yapılması gerekenlere dair notlar aldırdı. Mahallede devam eden parke yol yapım çalışmalarını da denetleyen Demirkol, burada mahalle ve Haliliye Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili şu notlara değindi: “Sabah saatlerinde fen işleri, temizlik, park bahçe ve zabıta müdürlüğümüz ile birlikte Süleymaniye Mahallemizi ziyaret ettik. Süleymaniye Mahallesinde,  Haliliye Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledik. Yapılmış olan çalışmaların halkımıza ne şekilde yansıdığını gördük.”  

SÜLEYMANİYEDE PARKE DÖŞENEBİLECEK TÜM YOLLAR TAMAMLANIYOR

Süleymaniye Mahallesinde kilitli parke döşenebilecek tüm sokakların bugün itibariyle tamamlandığını ifade eden Demirkol, kentin gelişine göre planlanacak yeni yollarda tekrar planlama yapılacağını belirterek konuşmasına şöyle devam etti:

“Süleymaniye Mahallesinde yapılaşmanın hiç olmadığı yerlerde, tepeleri dümdüz ederek ve beş metreye varan kazıları yaparak kırmızı kot uygulamasıyla da yeni yollar açmaktayız. Bu çalışmalarımız geçmişte olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Gelecekte de devam edecektir. Süleymaniye halkına hayırlı olsun.”

Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ ise yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Demirkol ve ekibine teşekkür ederek,  Demirkol’dan oyun grubu talep ettiklerini ve bu talebin de olumlu yanıt bulduğunu ifadelerine ekledi.

YENİ YOLLARLA SÜLEYMANİYE YENİ YÜZÜNE KAVUŞTU

Haliliye Belediyesi Süleymaniye Mahallesinde bugüne kadar 21.000 metrekare üzerinde parke yol döşemesi yaptı. 13 yeni yol açtı ve 509 kamyon malzeme ile 13 bin ton malzeme taşıyarak stabilize yol yapımında bulundu. Haliliye’nin hizmetlerinin aralıksız devam ettiği mahalle sakinleri belediyenin çalışmalarından memnun. 

Eklenme Tarihi: 11.08.2017 14:59

×