40 DERECE SICAKTA ISLAK SOKAKLAR

Haliliye Belediyesi Türkiye’nin en temiz belediyesi olma hedefi ile çıktığı yolda bu hedef için çalışmaya devem ediyor.

Temizliğin devamlılığının kent genelinde sağlanması adına birçok yan temizlik faaliyeti de hizmete sunuluyor. Bunlar arasında dezenfektan çalışmaları, toz kalkmasını önleyen sulama çalışmaları, araçlarla yol süpürmeler, kaldırım yıkamaları, ara sokaklarda sulu temizlik, hafriyat kontrolü, boş arazilerde süpürme ve toplama gibi çalışmalar yer alıyor. 40 derece sıcakta toz savrulumunun önlenmesi adına yapılan yıkama çalışmaları planlanan süre boyunca mahallenin temiz kalmasını ve sokaktan evlere olan toz taşımının engellenmesini sağlıyor.

EN TEMİZ BELEDİYE GÖREV BAŞINDA

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bu bağlamdan özellikle ev ve apartmanların kapılarının açıldığı ara sokaklarda yıkama ve sulama çalışmaları yapıyor. Özellikle parke döşemesi olan sokaklarda temizliğin sağlanması için tazyikli su kullanımına önem veren Haliliye Belediyesi, yıkama yoluyla sokakların temizliğinde devamlılık sağlıyor. Yıkamaların ardından periyodik olarak süpürülen sokaklar bu yolla uzu süre temiz tutuluyor.

MAHALLE SAKİNLERİ YIKAMA ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Süleymaniye Mahallesi’nde yıkama çalışması yapan temizlik ekipleri, burada mahalle sakinlerinden teşekkür aldı. Muhtar Salih Dağ da yapılan yıkama çalışmalarından duyulan memnuniyeti, teşekkürü ile dile getirdi.

Eklenme Tarihi: 14.08.2017 10:21

×