HALİLİYE BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA

www.internethaber.com internet sitesinde, bizzat Haliliye Belediyesinin ismi geçerek yayımlanmış olan köşe yazısında bahsedilen kişiler ve bu yazıya istinaden sosyal medyadaki paylaşımlarda bahsedilen kişiler, kesinlikle Haliliye Belediyesinde çalışmamaktadır. Haliliye Belediyesi bünyesindeki herhangi bir şirkette de çalışmamaktadır.

Köşe yazısında verilen bilgiler kesinlikle yanlış, gerçek dışıdır ve Haliliye Belediyesinin çalışmalarını gölgelemeye,  olumsuz bir algı oluşturmaya yöneliktir.

Yine aynı şekilde yazıda zikredilen maaş tutarları kurumumuzdaki herhangi bir taşeron işçiye verilmemektedir. Haliliye Belediyesinde koordinatör ve teknik eleman olarak, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde 1 kişi ve Park Bahçe Müdürlüğümüzde 1 kişi olmak üzere toplamda 2 personel iki buçuk asgari ücret maaş almaktadır. Bu iki yöneticinin dışında kurumumuzdaki en yüksek taşeron işçi maaşı 2 asgari ücret tutarı ve altındadır. Belirtilen rakamlarda ücret alan herhangi bir taşeron personeli de yoktur.

Haliliye Belediyesi, adil, dürüst, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yönetilmektedir. Bu yönetim tarzımız da kamuoyu tarafından yakinen bilinmektedir. Haliliye Belediyemiz, temel belediye hizmetlerini yani asli görevini en iyi şekilde yapmaktadır. Sosyal belediyeciliğin de en güzel örneklerini sergilemektedir.

Tamamen asılsız şekilde yapılan bu karalamayı kamuoyunun bilgisine arz ederiz. Gereken yasal, hukuki haklarımızın takibinin yapılacağını belirterek, saygılar sunarız.

Eklenme Tarihi: 21.08.2017 17:54

×