BAĞLARBAŞI ADIM ADIM YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLDİ

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Çalışmalarını ilçe geneline yayan ekipler, bu kez Bağlarbaşı Mahallesinde cadde ve sokakları deterjanlı köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tür koronavirüs (COVID-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Belediyenin her biriminde tedbir çerçevesinde faaliyetler yürütülürken, Temizlik ve dezenfektasyon ekipleri Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan cadde ve sokakları deterjanlı köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.
Haliliye Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten vatandaşlar, hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Öte ayandan salgınla mücadele kapsamında Haliliye Belediyesinin ilgili tüm birimlerinin mesai kavramı olmaksızın salgınla mücadeleyi sürdüreceği bildirildi.

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:21