HALİLİYE’DEN AİLE SAĞLIK MERKEZLERİNE MASKE DAĞITIMI

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Halk sağlığını öncelikli tutan ekipler, ilçe genelinde hizmet veren Aile Sağlık Merkezlerine maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tür koronavirüs (COVID-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında her geçen gün önlemlerde seviyeyi yükseltmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kaya’nın da eşlik ettiği Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede hizmet veren Aile Sağlık Merkezlerine maske dağıttı.
Haliliye Belediyesi tarafından maske dağıtımının memnuniyetle karşılayan sağlık çalışanları hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Ekipler, ilçe merkezinin birçok bölgesinde bulunan Aile Sağlık Merkezlerine maske dağıtımını gerçekleştirirken, uygulamanın süreceği bildirildi.

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:21