HALİLİYE BELEDİYESİ TSM KURSU KURSİYERLERİ KONSER HAZIRLIĞINDA

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başvurularla açılan Türk Sanat Müziği kursunda kursiyerlere müzik eğitimi veriliyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatları doğrultusunda açılan Türk Sanat Müziği Kursu çalışmalarına devam ediyor. Haliliye'ye yeni sanatçılar kazandırmayı hedefleyen Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü uzman eğitimcilerle kurs veriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasında düzenlenen kursa 30 kursiyer katılırken, kursiyerlere haftada 2 gün eğitim veriliyor. Yaklaşık 2 aydır çalışmalarını sürdüren koronun Şubat ayında konser düzenlemesi planlanıyor.

Türk Sanat Müziği kursu hakkında bilgi veren Koro Şefi Osman Devecioğlu, çalışmalarının haftada 2 gün devam ettiğini söyledi. Devecioğlu, kurs hakkında ‘’Şubat ayında 2 ayrı makam da konser düzenlemeyi planlıyoruz. Birinci bölüm rast fasıl şeklinde olacak.  2. Bölüm ise nihavent. Korumuzun faliyetleri yaklaşık 2 aydır devam ediyor. Bu güzelliğe ortak olmak adına bu çalışmalarımıza davet ediyoruz’’ dedi.

Müzik kursunun kendileri için güzel geçtiğini ifade eden kursiyerler ise verilen kurs nedeniyle Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.  Kurs başvuruları devam ederken Başvurular ve detaylı bilgiler için, Haliliye Belediyesi'nin Kadri Eroğan Caddesi üzerinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurmak gerekiyor.

Eklenme Tarihi: 31.12.2014 04:58