BAŞKAN DEMİRKOL: AMACIMIZ BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK


Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyespor Kulübü Masa Tenisi takımı ve kursiyer öğrencilerinin çalışmalarını inceledi. Sporcularla bir araya gelen ve tenis oynayan Başkan Demirkol, amaçlarının başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu kaydetti. 


Kurulduğu ilk günden beri Türkiye ve Dünya Şampiyonlukları ile adından söz ettiren Haliliye Belediyespor Masa Tenisinde de sporcuların gelişimine katkı sunuyor. Haliliye Belediyespor, masa tenisi sporunu tanıtmak ve bu alandaki yetenekli sporcuları yetiştirmek amacıyla çalışmalar yürütüyor. Başkan Fevzi Demirkol da Nureddin Mahmud Zengi İmam Hatip Ortaokulu çok amaçlı salonunda kurs gören ve idman yapan sporcularla bir araya geldi. 


Başkan Demirkol’a Spor Birim Müdürü Şavak Baysan, Okul Müdürü Mehmet Kuyanay, Masa Tenisi İl Temsilcisi Bilal Özalp eşlik etti.  Sporcularla bir araya gelen Başkan Demirkol,  Haliliye Belediyesi olarak gençler için yaptıkları çalışmaları anlattı.  Gençlere verdikleri önemin altını çizen Başkan Demirkol,  gençlerin her zaman yanlarında olduklarını da belirtti.  Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak insanlarımızın mutlu, insanlarımızın huzurlu, insanlarımızın kendilerini güvenli hissetmeleri için gerekli her türlü çalışmayı yapmak bizim vazifemiz. Bu bağlamda insanlarımızın içerisinde genç nüfus olarak öğrencilerimizin bizim geleceğimiz olduğunu bizim istikbalimiz olduğunu bilen bir anlayış içerisinde hizmet ediyoruz.” İfadelerini kullandı. 


GENÇLERİMİZİN EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ

Gençler için yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Demirkol, konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi: “İlçemizdeki bölgemizdeki bilgi bakımından en iyi şekilde yetişmelerini, milli manevi değerlerle donatılmasını, bilimde, teknolojide Dünya’nın en gelişmiş ülkelerinin daha önünde olmasını arzu ediyoruz.  Bu bağlamda gençlerimizin kültürel, sosyal ve sportif manada çalışmalarını da destekliyoruz. Çeşitli kurslarımız devam ediyor.  Halk oyunları, tiyatro, müzik, Osmanlıca vesaire bunun gibi kurslarımız var. Spor alanında da gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi temel arzumuz. Bugün Haliliye Belediyesi’nin masa tenisi takımını Nurettin Nengi İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ettik. 80 öğrencimiz bundan istifade ediyorlar. Bize bu imkânı sağladığı için okul müdürümüz Sayın Mehmet Kuyanay’a teşekkür ediyoruz.  Aynı şekilde masa tenisi il temsilcimiz Bilal Beye teşekkürlerimizi iletiyoruz.  Bu gençler bizim geleceğimiz. Bu 80 gencimizin içerisinde hem bilgi, hem inanç, hem de azim bakımından hem de bu sportif faaliyetlerde başarılı gençler bizim arzumuzdur. 


BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyespor Masa Tenisi takımında çeşitli yaş gruplarında lisanslı sporcuları ve kursiyerleri ile birlikte toplam 160 kişi bulunuyor.  Başarılı sonuçlar elde eden Haliliye Belediyespor Masa Tenisi Yerel Lig müsabakalarında rakiplerine fark atarak küçükler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde birincilikler elde etti.  Haliliye Belediyesi Halka İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamada; Masa Tenisi ve diğer branşlarda kursiyer kabulüne davam edildiği ve başvurmak isteyenlerin 444 22 63 Nolu Beyaz Masa Biriminden bilgi alınabileceği ifade edildi. 


Eklenme Tarihi: 31.12.2016 04:19

×