BAŞKAN DEMİRKOL, ‘’MESAİ KAVRAMI GÖZETMİYORUZ’’

Haliliye Belediyesi yeni yılın  ilk halk toplantısını gerçekleştirdi. Saat 14:00’da başlayan toplantıya Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Belediye Müdürleri katıldı.

Her ayın ilk Cuma günü saat 14:00 itibariyle başlayan toplantıların 2015 yılında ilki resmi tatil olmasına rağmen gerçekleştirildi. Bu ay da vatandaşların talep ve eleştiriler alındı, talepler Başkan Demirkol’un talimatları ile ilgili müdürlüklere yönlendirildi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol gerçekleştirilen ‘Halk Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: ‘‘Daha önce ilan ettiğimiz üzere her ayın ilk Cuma günü Haliliye Belediyesinde halk günü olarak düzenlenmiştir. Bugün resmi tatil olması hesabiyle vatandaşlarımızın bu günkü halk gününe çok fazla katılım sağlamayacağını da düşünerek ama kurumsal manada da daha önceden kararlaştırılmış tarihlerde oynama değişiklik yapmayacağımızı teyit etmek göstermek açısından halk günümüzü yapmış bulunuyoruz. Dini bayramların dışında hangi güne gelirse gelsin her ayın ilk Cuma günü Haliliye Belediyesinde halk günüdür. Halk günümüzde vatandaşlar belediyemizden beklemiş oldukları hizmetleri, taleplerini hatta şikayetlerini ilgili müdürlerimizin de hazır bulunduğu ortamda bizlere iletecekler biz talepleri en kısa zamanda karşılayacağız. Şikayetlerini dikkate alacağız şikayet mevzusu ne ise her ne olursa olsun o şikayet mevzusunu ortadan kaldıracağız.  Belediye personelimiz ile birlikte bizde mesai kavramının olmadığını göstermek açısından bugün halk günümüzü gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bundan sonrasında da yine Haliliye Belediyesinde halk günüdür. Tüm halkımızı da dileklerini taleplerini temennilerini şikayetlerini bize iletmek üzere her ayın ilk Cuma günü saat 14.00’de bekliyoruz.

Resmi tatil olmasına rağmen eksiksiz katılım sağladıkları için tüm birim müdürlerimize de teşekkür ediyoruz.  Haliliye Halkına, Şanlıurfa’ya ve Tüm Türkiye’ye 2015 yılının sağlık mutluluk huzur getirmesi temenni ediyoruz.  Tüm dünya’ya ve İslam alemine de cenab-ı hakkın barış, huzur sıhhat dolu günler ihsan etmesini diliyoruz.’’

Şanlıurfa’da ilk defa bu düzende gerçekleştirilen ‘Halk Günü’ önümüzdeki aylarda da sürdürülecek. Halk gününe gelerek taleplerini ileten vatandaşlar Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 03.01.2015 08:42