ŞANLIURFA HALİLİYE BELEDİYE SPOR VOLEYBOL TAKIMI BÖLGESEL LİGE HAZIRLANIYOR

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'un voleybol takımı, bölgesel amatör lige katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor, hazırlık çalışmaları kapsamında Voleybol 3. Ligi Erkekler 5. Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmaya iyi başlayan Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor, rakibinin sayılarına engel olamayınca ilk seti 25-19 geride kapattı. Konuk ekip; karşılaşmanın ikinci setini 25-18, üçüncü setini de 25-17 önde kapatarak mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın sonunda ise hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bölgesel lig için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Haliliye Belediyespor, ligi şampiyon bitirmeyi hedefliyor.

Eklenme Tarihi: 05.01.2015 07:26