BAŞKAN DEMİRKOL ÖĞRENCİLERE SÖZ VERDİ; SALON YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Siyer-i Nebi Kitabı dağıtımı için bir araya geldiği Yenişehir Ortaokulu öğrencilerine ‘okulun salonunu boyatacağız’ diye verdiği sözü üzerine, okulun konferans ve spor salonu yeni ve temiz görünümüne kavuşturuldu.

Başkan Fevzi Demirkol, geçtiğimi günlerde Yenişehir Ortaokulu’nda Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi Kitabı dağıtım törenine katıldı. Burada öğrencilerle bir araya gelen Başkan Demirkol, “Gençler bu salonunu boyatsak iyi mi? Bu salonunuzu boyatacağız” sözünü verdi. Başkan Demirkol, bunun üzerine Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat vererek, gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de, okul yönetimiyle irtibata geçerek gerekli çalışmalara başladı. Okulun konferans ve spor salonu, ekiplerin çalışmaları sonucu yeni ve temiz görüntüsüne kavuştu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü de, Yenişehir Ortaokulu’nun bahçesine öğrencilerin ders aralarında oturmaları için banklar yerleştirdi.

Eklenme Tarihi: 03.02.2017 02:09