BAŞKAN DEMİRKOL, ‘EVET’ TURUNU SÜRDÜRDÜ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol; AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından bastırılan ve 16 Nisan yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağı referandum seçimlerinde neden ‘evet’ denilmesiyle ilgili hazırlanan gazeteyi esnafa ve vatandaşlara dağıttı.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve belediye meclis üyeleriyle birlikte, Atatürk Bulvarı’ndaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağı referandum seçiminde vatandaşlardan ‘evet’ desteği isteyen Başkan Demirkol, sistemle ilgili de bilgiler verdi. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından bastırılan ‘Evet Gazetesi’ni de vatandaş ve esnafa dağıtan Başkan Demirkol, 16 Nisan’da Şanlıurfa’da iyi bir sonuç almak için de çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Evet, kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi meclis üyeleriyle, halkımızın arasında olduk. 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasıyla ilgili evet konusunda bastırılmış olan bir gazeteyi vatandaşlarımıza dağıttık. Evet, konusunda kafadaki tereddütleri giderme noktasında bilgilendirme yaptık. Halkımızın ilgilisi büyük, halkımızın 16 Nisan’da Şanlıurfa’da bize çok iyi bir sonuç alacak çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Bizde belediyeler ve AK Parti İl Başkanlığı, ilçe başkanlığı, kadın kolları, gençlik kolları başkanlığı ve mensupları olarak tam manasıyla sahadayız. Halkımızın ilgisine teşekkür ediyoruz. 16 Nisan akşamına kadar bu tip çalışmalarımız devam edecektir. Bugün bu çalışmada birlikte olduğumuz belediye meclis üyelerimizin tamamına teşekkür ediyorum. Haliliye’de olumlu ne iş yapmışsak, bu meclis üyelerimizin, personellerimizin ve en önemlisi aziz Haliliye halkının, Şanlıurfa halkının bize sağlamış olduğu destek ve güven dolayısıyladır. 16 Nisan’da başarı bizimdir diyorum.”

Eklenme Tarihi: 06.03.2017 07:05

×