BAŞKAN DEMİRKOL: 16 NİSAN’DA ‘EVET’ EZİCİ ÇOĞUNLUKLA SANDIKTA ÇIKACAKTIR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması için sürdürdüğü evet kampanyasını, esnaf gezisi ve ev toplantısıyla devam ettirdi. Başkan Demirkol, “16 Nisan’da evet çok ezici bir çoğunlukla sandıklardan çıkacaktır” ifadelerini kullandı. 

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Emin Coşkun, Halil Yetkin ve Mehmet Keskin ile birlikte Sarayönü Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla görüştü. 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni görüştüğü esnaf ve vatandaşlara anlatan Başkan Demirkol, sistemin getireceği yeniliklerden bahsederek, evet oyu için destek istedi.

 DEVTEŞTİ SAKİNLERİ “EVET” DİYOR

Başkan Fevzi Demirkol, evet kampanyası turu kapsamında, Devteşti Mahallesi’nde İsmail İmir’in evinde düzenlenen toplantıya katıldı. Devteşti Mahallesi sakinlerinin de katıldığı toplantıda Başkan Demirkol’a, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, AK Parti Haliliye İlçe Başkan Yardımcısı Abuzer Avcı, Belediye Meclis Üyesi Emin Coşkun ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

16 Nisan’daki referandumla ilgili evet desteği isteyen Başkan Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yeni Türkiye için öneminden bahsetti. Mahalle sakinlerine Haliliye Belediyesinin bölgede yaptığı çalışmalardan da bahseden Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Devteşti Mahallemizde Sayın İsmail İmir Bey’in evine misafir olduk. Evet kampanyası doğrultusunda bir kez daha sohbet ederek, anlama ve anlatma imkanı bulduk. Ev ziyaretimizde bize eşlik eden AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatımız, AK Parti İl Başkan Yardımcımız Sayın Cemil Çadak, Belediye Meclis Üyemiz Sayın Emin Coşkun ve teşkilat üyelerimizle ziyaretimizi gerçekleştirdik. Burada müşahede ettiğimiz durum şu; vatandaşımız bizden daha fazla bilgi sahibi. Bizden daha fazla davanın sahibi. Biz sadece gönül almak için gelmişiz. Bizim anlatacağımızı onlar zaten anlamışlar ve bize kendileri anlatıyorlar. İnşallah 16 Nisan’da evet çok ezici bir çoğunlukla sandıklardan çıkacaktır. Bizi misafir ettikleri için ev sahibine ve Devteşti Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum.”

Ev sahibi İsmail İmir ise, “Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol, bizim evimizi ziyaret etti. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Üstüne basarak da söylüyoruz, 16 Nisan’da evet, evet, evet” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Demirkol, evde bulunan çocuklara Haliliye Belediyesi tarafından bastırılan Çanakkale Kitabı ve Siyer-i Nebi Kitabından hediye etti.

Eklenme Tarihi: 10.03.2017 23:26

×