HALİLİYE BELEDİYESİ'NDEN YGS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL GEZİSİ

Haliliye Belediyesi çalışma salonlarında eğitim gören Yüksek Öğretim Sınavı’na (YGS) girecek olan 70 öğrenciye moral için Birecik ve Halfeti ilçelerine gezi düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan ders çalışma salonlarında, ders çalışan 70 YGS öğrencisi için Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla sınav stresinden kurtulmak ve moral depolamaları için gezi düzenlendi. İlk olarak Birecik İlçesi’ne götürülen öğrenciler, burada nesli tükenme tehlikesinde olan kelaynakların üretim çiftliğini gezdi. Rehberler tarafından kelaynaklarla ilgili bilgi alan öğrenciler, burada fotoğraflar çekerek hatıralarını ölümsüzleştirdiler.

Haliliye Belediyesi yetkililerinin de yer aldığı gezisi kapsamında Birecik’in ardından öğrenciler, Halfeti İlçesi’ne götürüldü. Doğal güzellikler arasında fotoğraflar çektirilen öğrenciler, düzenlenen tekne gezisinde şarkılar söyleyip, halayla çekerek sınav stresinden uzakta eğlenmenin tadını çıkardı.

Günü birlik gerçekleşen gezi sonunda öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 10.03.2017 23:53

×