ASPİM’DEN BAŞKAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) heyeti, kurumlarına yaptığı desteklerden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Demirkol, “Geçmişten beri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün tüm hizmetlerine destek olduk. Bundan sonrasında da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, İl Müdür Yardımcıları İbrahim Can, Hüseyin İlhan ve Mürsel Keçili ile birlikte Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Sevgi evlerinde kalan iki çocuğunda yer aldığı ziyarette, İl Müdürü Bilici kurumlarına sağladıkları desteklerden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Üç sevgi evinin kirasının Haliliye Belediyesi tarafından karşılandığını ve son olarak ASPİM’e minibüs tahsis edildiğinin altını çizen İl Müdürü Bilici, “Haliliye Belediyemizin kıymetli Başkanı Fevzi Demirkol’u ziyarete geldik. İl müdür yardımcısı arkadaşlarımız ve iki güzel kızımızla beraber buradayız. Sayın başkanımız sürekli kurumumuzun, çocuklarımızın, bizlerin yanında ve bize destek olmaktadır. Hali hazırda üç evimizin kiralarını ödemektedir. Son olarak minibüs talebimiz oldu ve en kısa sürede bunu sonuçlandırarak bize tahsisini yaptı. Biz, sürekli olarak başkanımızın yanımızda olması, desteği ve ilgilisi, son olarak minibüsün tahsisinin yapılmasından dolayı kendisine teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz. Teşekkürlerimiz, taktirlerimizi ilettik. İlgisinin ve alakasının devamını diliyoruz. Bizi ağırladığı için de teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol da, nazik ziyaretlerinden dolayı İl Müdürü Bilici’ye teşekkür ederek, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Hasan Bilici ve il müdür yardımcıları ile yurtlarımızda kalan iki evladımızı alarak bizi ziyaret ettiler. Sevgi evlerinde kalan evlatlarımız bizim evladımız ve bizimde kızımız, oğlumuz. O bakımdan biz kendileriyle gönülden bağlantı kurmuşuz. Ben Haliliye Belediye Başkanı seçildiğim günden sonrasında her bayramda sevgi evlerini ve yurda giderek bu çocuklarımızı ziyaret ederim. Orada bayramlaşırız. Çocuklar sevgiyi en fazla hisseden. En fazla anlayan ve duyan kesimdir. Kendilerine ne kadar hizmet etsek azdır. Geçmişten beri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün tüm hizmetlerine destek olduk. Bundan sonrasında da destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Demirkol’a, sevgi evlerinde kalan çocuklar tarafından hazırlanan tablo hediye edildi.

Eklenme Tarihi: 15.03.2017 07:02

×