BAŞKAN DEMİRKOL, AK PARTİ TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, son yapılan genel kurullarla başkanlığa seçilen Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ve Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy'u makamında ziyaret etti, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberin Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilk olarak Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ziyaret etti. Ziyarette; Başkan Beyazgül ile yeni seçilen yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan Demirkol, birlik mesajı verdi. Halka hizmet noktasında yakın mesai içinde olduklarını ifade eden Başkan Demirkol, "Bugün yeni teşekkül eden Ak Parti Şanlıurfa İl Yönetimine, Sayın Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül şahsında ve aramızda bulunan yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun demek, tebrik ettiğimizi, halka hizmet amacımızın zaten müşterek olduğunu, geçmişten gelen dostluklarımız itibariyle de birbirimizi yakinen tanıdığımızı belirtmek istiyorum. Amacımız halka hizmet olduğu için yakın mesai içinde olduğumuzu, olacağımızı ve fiziken ayrı mekânlarda olsak bile gönüllerimizin birlikte olduğunu ifade etmek istiyorum. İl Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ile yönetimine hayırlı olsun diliyorum. Geçmiş dönemde çalışmış olan Sayın Yusuf Eğilmez başkanlığındaki il yönetimine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziyaretten dolayı Başkan Demirkol'a teşekkür eden Zeynel Abidin Beyazgül ise "Fevzi Demirkol, meclis üyeleriyle birlikte ziyarete geldi. Kendilerine hoş geldin diyorum. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol ve beraberindekiler, daha sonra Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş'ı da makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Eklenme Tarihi: 10.01.2015 08:59