BAŞKAN DEMİRKOL, AÇIKSU CADDESİ SAKİNLERİNDEN ‘EVET’ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Demirkol, kadın kollarıyla birlikte gittiği Açıksu Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, referandumda evet için destek istedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis üyeleri Hande Çankaya ve İsmail Güneş, AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve kadın kolları teşkilat üyeleri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin eşi Filiz Cevheri ile birlikte Devteşti Mahallesi Açıksu Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Görüştüğü kişilere 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandum seçimini anlatan Başkan Demirkol, halk oylamasında evet konusunda destek istedi. 16 Nisan’ın Türkiye’nin geleceği olduğu vurgusunu yapan Başkan Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin anlatıldığı broşürleri de vatandaşlara dağıttı.

Açıksu Caddesindeki çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada 16 Nisan’da Şanlıurfa’dan güçlü bir evet çıkacağı ifadesini yineleyen Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Kadınlardan müteşekkir bir orduyla Devteşti Mahallesi Açıksu Caddesindeyiz. Vatandaşlarımızın bize muhabbeti, bizi karşılaması gayet güzel inşallah bu sıcak karşılama, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında sandığa da yansıyacaktır. Bu çalışmalarından dolayı beraberimizdeki heyetimize teşekkür ediyorum. Bizi aynı sıcaklıkla karşılayan Devteşti ve Ahmet Yesevi mahallemizin sakinlerine ve esnafına teşekkür ediyorum.”

Eklenme Tarihi: 01.04.2017 00:46

×