BAŞKAN DEMİRKOL: HİJYENİK KONTEYNERLERİ HİZMETE SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Temizlik İşleri Müdürlüğünden alımı yapılan plastik çöp konteynerlerini inceleyerek, teknik konuda bilgi aldı. Kötü koku yayılımının önüne geçildiği plastik konteynerlerin ilçe geneline dağıtılacağını ifade eden Başkan Demirkol, “Halkımızın bütün hizmetlerde en iyisine layık olduğu anlayışı içerisinde sağlıklı, hijyen yönünden insan sağlığını koruyan ve aynı zamanda çevreye kötü kokular yayman plastik konteynerlerimizi Haliliye halkının hizmetine sunuyoruz” dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde ana ve ara arterlerde bulunan çöp konteynerlerini ihtiyaç ve talep doğrultusunda yenileme çalışmasını sürdürüyor. Bu kapsamda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe geneline dağıtmak üzere daha hijyenik ve kapaklı olması dolayısıyla çöp kokusunun dışarıyla yayılımını engellemede etkili olan bin adet 800 litrelik çöp konteyneri ile 200 adet 120 litrelik küçük konteynerin alımını yaptı. Başkan Fevzi Demirkol da, beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte konteynerlerin değişimi çalışmalarını denetledi. Başkan Demirkol Haliliye Belediyesinin Temizlik Atölyesinde, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli’den yaptıkları çalışmalar ve yeni konteynerlerin teknik özellikleriyle ilgili bilgi aldı.

Yeni çöp konteynerlerinin kapaklı olması dolayısıyla kötü koku yayılımını engellemede etkili olduğunu ifade eden Başkan Demirkol, çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, ilk günden itibaren sahada her sokakta, her mahallede, her cadde de temiz bir Haliliye diye çıkmış olduğu yolda temiz Haliliye hedefini gerçekleştirdi. Şimdi tertemiz Haliliye yolunda çalışmalar yapmaktadır. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün tüm personeline teşekkür ediyorum. Şimdi halkımızın bütün hizmetlerde en iyisine layık olduğu anlayışı içerisinde sağlıklı, hijyen yönünden insan sağlığını koruyan ve aynı zamanda çevreye kötü kokular yayman plastik konteynerlerimizi Haliliye halkının hizmetine sunuyoruz. Bu plastik konteynerlerimiz 800 litrelik bin adet, 120 litrelik 200 adet şeklindedir. Haliliye Belediyesi olarak her zaman için şunu söyledik; Haliliye için hep iyisi, hep yenisi. Hep iyisi, hep yenisi hizmetlerimizden birini daha gerçekleştirmiş bulunuyoruz.”

Başkan Demirkol, açıklamasının ardından Atatürk Mahallesinde konteyner değişim çalışmalarını da denetledikten sonra Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli işçilerle de görüşüp bölgeden ayrıldı.

Başkan Demirkol’a yaptığı denetlemede Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis üyelerinden Abdulkadir Altundağ, Cuma Demir, Emir Elden, Erdal Deniz, İmam Fidanoğlu, Halil Yetkin, Mahmut Saatçi, Mehmet Erol, Müslüm Yüksel ve Nusret Kaya da eşlik etti.

Eklenme Tarihi: 03.04.2017 10:19

×