HALİLİYE BELEDİYESİ’NİN TEMİZLİK ARAÇLARI TAKİP ALTINDA

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün temizlik araçları GPS ile gerçek zamanlı olarak takip ediliyor. Mobil izleme sistemi kullanılan araçların performansı da bu yolla ölçülebiliyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatı ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı araçlara GPS mobil izleme ve takip sistemi kuruldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çöp toplama, yol süpürme, yol yıkama, hafriyat, sulama ve kontrolde bulunan 70 aracın 29’una GPS sistemi kuruldu. Kurulan sistem ile tüm araçlar merkezden kontrol edilirken, araçların günlük güzergahları yine aynı merkezden sistematik olarak belirleniyor. Güzergahları belirlenen araçlar gün içerisinde görevliler tarafından uydu sinyalleri ile kontrol ediliyor.

Araçların GPS ile takip edilme amacını, ün içinde çalışan araçlarda yaşanabilecek problemlere anında müdahale etmek ve iş performansını kontrol edebilmek olarak açıklayan Temizlik İşleri Müdürlüğü, olası ani müdahalelerde ise araca en hızlı ve kolay şekilde ulaşabiliyor. Bu sistemle birlikte takip edilen araçların aynı zamanda günlük çalışma raporları da anlık olarak alınabiliyor. Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çöp toplama, yol süpürme, yol yıkama, hafriyat, sulama ve kontrol aracı olmak üzere bulunan toplam 70 araca GPS montajı devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 13.01.2015 08:02