BAŞKAN DEMİRKOL, BAHÇELİEVLER’DE ESNAFLA GÖRÜŞTÜ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bahçelievler bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, belediye olarak yaptıkları hizmetleri anlattı.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Bahçelievler bölgesini ziyaret etti. Bölgedeki esnafın işyerlerini ziyaret eden Başkan Demirkol, yaptıkları hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Esnaftan gelen istek ve şikâyetlerin notunu alan Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Yapılan hizmetlerden dolayı esnafın teşekkürünü de alan Başkan Demirkol, bölgedeki vatandaşlarla da görüştü. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak vatandaş endeksli çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Demirkol’un görüş alışverişinde bulunduğu esnaf ve vatandaşlar, Haliliye Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden memnun olduklarını da dile getirdi.

Başkan Demirkol, Mimar Sinan ve Şair Şevket mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla görüştükten sonra bölgeden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 15.04.2017 01:47