BAŞKAN DEMİRKOL ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ile birlikte Yunus Emre İMKB İlkokulu\'nu ziyaret etti. Öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim görmeleri için yapılacak çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demirkol, çocuklara tavsiyelerde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol\'a ziyaretlerinde Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Yunus Emre İMKB İlkokulu Müdürü İbrahim Halil Gümüş ve Park Bahçe Müdürü Şahin Göncüoğlu eşlik etti.  Yunus Emre İMKB İlkokulu\'nda incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, çocukların yoğun ilgisi ile karşılandı. Başkan Demirkol, yaptığı konuşmada "Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizler bizim istikbalimizsiniz, sizler bizi Dünya\'nın en gelişmiş ülkesi yapacaksınız. Bunun için sizlerin bilimde, teknolojide, sanayide ayrıca milli ve manevi değerlerimizle Şanlıurfa\'ya örnek olmanız lazım, Türkiye\'ye örnek olmanız lazım, bizi Dünya\'nın en gelişmiş ülkesi yapmak sizin vazifeniz" dedi.

"Vatanı sizlere emanet edeceğiz, bayrağı size emanet edeceğiz" diyen Başkan Demirkol çocuklardan vatana bayrağa sahip çıkma sözü aldı.

Başkan Demirkol, açıklamasında şunları kaydetti: "Vatanımız kıyamete kadar bağımsız kalacak ve tüm mazlum ülkelerin umudu olmaya devam edecektir. Dileriz ki dünyada zulüm olmaz, zalimler diğer milletlere zulmetmez ama Türkiye Cumhuriyeti sizlerin sayesinde ve sizlerin gelecek nesillere bilgi ve kültürünüzü aktarmanız sayesinde kıyamete kadar Türkiye Cumhuriyeti devleti devam edecektir. Yine inşallah Allah\'ın sayesinde, sizlerin sayesinde bayrağımız kıyamete kadar gönderde kalmaya devam edecektir. Ezanımız kıyamete kadar susmayacaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, milli birlik ve bütünlük için, ezanımız ve bayrağımız için, en önemlisi Türkiye\'nin değil, Dünya\'nın en mutlu insanlarının sizin sayenizde refaha kavuşması için ve gelişmişlikte Dünya\'nın en önde ülkesi olmak için çalışma yapacaksınız.  Biz de bu çalışmalarınızda her zaman için, Milli Eğitim Müdürümüzle, Kaymakamımızla, Valimizle, okul müdürümüz ve öğretmenlerimizle velilerimizle hep sizin yanınızda olacağız." Başkan Demirkol ayrıca çocuklara öğretmenlerin ve velilerinin tavsiyelerini dinlemeleri konusunda telkinlerde bulundu.

Okul bahçesinde incelemelerde bulunan Başkan Demrikol okul bahçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında ilgili müdürlerden bilgi aldı. 

Eklenme Tarihi: 26.04.2017 06:28

×