ŞANLIURFA HALİLİYE BELEDİYE SPOR MASA TENİSİNDE ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYOR

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Birimi bünyesinde kurulan Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor, masa tenisi branşında şampiyonlar yetiştirmeyi hedefliyor.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor, kentteki gençlere ve çocuklara masa tenisi sporunu tanıtmak ve bu alandaki yetenekli sporcuları yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa Masa Tenisi İl Temsilcisi Bilal Özalp tarafından yetiştirilen Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor masa tenisi gençler ve yıldızlar takımı, Şubat ayında başlayacak olan ligde şampiyon olmayı hedefliyor.

İlçe sınırlarındaki tüm okullarda masa tenisi sporunu yaygınlaştırmayı amaçlayan Haliliye Belediyesi, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ile birlikte ortak projeler de hazırlamaya başladı. Her zaman gençlerin, sporcuların ve sporun yanında olduğunu ifade eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Sporcularımızın rahat çalışmaları için gerekli tüm imkanları sağlıyoruz. Haliliye Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcuların yanındayız. İnanıyorum ki, masa tenisi takımımız ileriki günlerde başlayacak olan ligde şampiyon olacaktır. Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor bünyesinde, şampiyonlar yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Eklenme Tarihi: 17.01.2015 04:54