HALİLİYE BELEDİYESİ HALK OYUNLARI KURSU SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başvurularla açılan halk oyunları kursunda kursiyerlere yöresel oyunların eğitimi veriliyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatları doğrultusunda açılan halk oyunları kursunda çalışmalar devam ediyor. Yöresel oyun kültürünün devam etmesini hedefleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu doğrultuda çocuk, lise, bayan ve erkekler olmak üzere 4 kategoride 120 kursiyere eğitim veriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasında düzenlenen kursta, her gruptaki kursiyerlere haftada 2 gün eğitim veriliyor.

Yaklaşık 4 aydır çalışmalarını sürdüren halk oyunları ekibinin, şubat ayında gösteri yapması planlanıyor. Kursiyerler, yöresel oyunları Haliliye Belediyesi’nin açtığı kursta öğrendiklerini ifade ederek, halk oyunları kursunu açtığı için Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 18.01.2015 07:58