BAŞKAN DEMİRKOL, ŞANLIURFASPOR'U ZİYARET ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Şanlıurfaspor'u kafilesini ziyaret etti, futbolculardan şampiyonluk sözü aldı.

Başkan Demirkol; Şanlıurfaspor kafilesinde ilk olarak Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, As Başkan Nabi Kırmızı, Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ve Teknik Direktör Cihat Arslan ile görüştü. Demirkol, yöneticilerden takım hakkında bilgi aldıktan sonra futbolcuların kaldığı oteli geçti. Teknik heyetin futbolcularla yaptığı toplantıya katılan Başkan Demirkol, futbolculardan şampiyonluk söz istedi. Şanlıurfaspor'un bu sene şampiyon olacağına inandığını ifade eden Başkan Fevzi Demirkol, "Bir şehrin geleceği, bir şehrin doğmamış çocuklarının istikbali sizlere bağlı. Şimdi siz şampiyon olursanız ki, olacaksınız benim inancım o yönde. Urfa'yı tanıtacaksınız. Turizme katkıda bulunacaksınız, şehrimizdeki maalesef ne kadar çözsekte talep noktasında büyüyen işsizliğine son vereceksiniz. Evine ekmek götüremeyen insanında umudu sizsiniz. Gençler sokaktan kesilecek. Gençler madde bağımlılığı ile uğraşmayacak, spora ilgi duyacak ve hepinizi birer örnek birer sembol olarak alacak bende yapabilirim duygusuna kapılacak" diye konuştu.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Konuşmasının devamında "her zaman sizin için gerek maddi gerek manevi yanınızdayız" diyen Başkan Demirkol, şunları kaydetti:
"Sizden çok şey bekliyoruz başarınız Urfa'yı şahlandıracaktır. Her zaman sizin için gerek maddi gerek manevi yanınızdayız. Bu yakınlığı gönülden söylediğimi bu konuşmaların sadece dile düşen kelimler olmadığını gönülden geldiğini hissedin. Hepimiz birlikte inşallah Şanlıurfaspor'u şampiyon yapacağız ve Allah nasip ederse kupayı hep beraber kaldıracağız. Şanlıurfa'nın şampiyonluğu inanın başka bir şeydir. Sizler başarılı bir takımın sporcuları olarak tarihe geçeceksiniz. Tarih sizi yazacaktır. Ben Şanlıurfaspor'un kuruluşundaki futbolcuları gayet net hatırlıyorum. Sizde tarihe geçin Urfa'yı tarihe geçirin. Beni de her zaman bir belediye başkanı olarak değil bir ağabey olarak yanınızda hissedin. Sizden bu şampiyonluk beklentimize cevap vermenizi ve şampiyon olmak hususunda biraz daha direnerek birde söz vererek 'Şampiyon olacağız' demenizi istiyorum."

Eklenme Tarihi: 19.01.2015 09:06