BAŞKAN DEMİRKOL, SÜLEYMANİYE\'DE MAHALLE SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezileri programı kapsamında Süleymaniye Mahallesinde, akşam saatlerinde esnaf ve mahalle sakinleriyle görüşerek, Süleymaniye halkının taleplerini dinledi.

Başkan Fevzi Demirkol, ilçe halkıyla bağlı bulundukları mahallelerde buluşmaya devam ediyor. Mahalle gezi ve inceleme programları kapsamında Başkan Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ile birlikte akşam saatlerinde Süleymaniye Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Salih Dağ ile ilk olarak görüşen Başkan Demirkol, mahalle yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişarede bulundu. Başkan Demirkol, daha sonra Muhtar Dağ ile birlikte esnaf ve mahalle sakinleriyle görüştü. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, iletileri not alarak gerekli çözümlerin sağlanması için de birim müdürlerine talimat verdi. Mahalle sakinleri, mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı da Başkan Demirkol’a teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Demirkol’un Süleymaniye Mahallesindeki gezi ve incelemeleriyle ilgili açıklama yapan Muhtar Salih Dağ, “Allah kendisinden razı olsun. Süleymaniye geldiği için başkanımıza teşekkür ediyorum. Esnafımızı dolaştık. Esnafımız Haliliye Belediyesinden memnun, başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol ise mahalle gezilerini çeşitli saatlerde yaparak, saat aralığına göre ihtiyaç duyulan hizmetleri yerinde tespit etmeyi amaçladıklarını ifade ettiği açıklamasında şunları kaydetti:

“Akşam saatlerinde Süleymaniye Mahallemizde, esnafımızın bir kısmını ziyaret ettik. Muhtarımız sağ olsun bizi sıcak bir muhabbetle karşıladı. Haliliye Belediyesi olarak anlayışımız; bazen sabahın erken saatlerinde, bazen gecenin geç saatlerinde, bazen de akşam saatlerinde bulunduğumuz veya incelediğimiz mahallede her saatte neler olduğunu bir kez daha yerinde görmek istiyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaları, sabahın erken saatlerinde gördüğümüz zaman sabah yoğunluğunu, akşam saatlerinde incelediğimiz de akşam saatindeki yoğunluğu nasıl olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla çeşitli zamanlarda mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Süleymaniye Mahallemizi ziyaret ederek, temizlikle, park bahçe ve yolla ilgili yapmış olduğumuz çalışmaları ve yapacağımız çalışmaları muhtarımızla yerinde istişare ettik. İnşallah bundan sonrasındaki ziyaretlerimiz devam edecek. Halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.”

Eklenme Tarihi: 16.05.2017 02:11

×