HALİLİYE BELEDİYESİNDEN KADINLARA ÖZEL PROGRAM

Haliliye Belediyesi, kadın destek ve aile yaşam merkezlerindeki kursiyer ve öğreticilerine yönelik yaptığı programlar kapsamında Eyyüp Nebi Türbesi, Hayat El- Harrani Hazretleri Türbesi ve İmam Bakır Makamına geziler düzenledi.

Haliliye Belediyesine bağlı kadın destek ve aile yaşam merkezlerinde bulunan kursiyerlere yönelik yürütülen kültürel programlar kapsamında, merkezde bulunan kadınlara Eyyüp Peygamber Türbesi ile Hayat El- Harrani Hazretleri Türbesi ve İmam Bakır makamı, Eyyüp Nebi Türbesine gezi düzenlendi.

Eyyüp Nebi Türbesine düzenlenen gezide kadınlar, Hazreti Eyyüp Peygamberin eşi Hazreti Rahme’nin Türbesi ile sabır taşını da ziyaret etme imkanı buldu. Eyyüp Nebi’de ayrıca kadınlar için iftar sofrası kuruldu.

Kadınlara kentte bulunan kültürel değerlerin tanıtılması amacıyla düzenlenen gezi programlarının ileri ki günlerde de devam edeceği bildirilirken, tadilat çalışmaları dolayısıyla kapalı bulunan Göbeklitepe’nin tekrar ziyarete açılmasıyla birlikte buraya da program düzenleneceği belirtildi.

Eklenme Tarihi: 24.06.2017 08:20

×