HALİLİYE BELEDİYESİNDEN PARK BAHÇE ÇALIŞANLARINA EĞİTİM

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına, bitki bakımı ve zararlılarla mücadele yöntemleriyle ilgili hizmet içi eğitim verildi.

“Yemyeşil Haliliye” hedefiyle ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına, bitkilerin bakımı ve bitki hastalıklarıyla ilgili eğitim verildi. Ziraat Mühendisi Ünal Çolakel tarafından verilen eğitimin ilk bölümünde çim alan tahsisi, çim alanların bakımı, sulama, gübreleme, ilaçlama ve yabancı otla mücadele eğitim verildi.

Sinevizyon eşliğinde örneklerle anlatılan eğitimin ikinci bölümünde ise çim alanlarda görülen hastalık ve zararlıların tespiti ve çözüm yolları ile süs bitkilerinde görülen hastalık ve zararlıların tespiti ve çözüm yolları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Eğitime katılan çalışanlar, merak ettikleri sorulara da yanıt buldu.

Eklenme Tarihi: 05.07.2017 02:59