HALİLİYE BELEDİYESİNDEN FOTOĞRAFÇILIK VE RESİM KURSU

Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında sanat alanında vatandaşların hobilerine yönelik kurslar düzenleyen Haliliye Belediyesi, fotoğrafçılık ve resim alanlarında vatandaşlara ücretsiz kurs imkanı sağlıyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yeni sanatçılar yetiştirmek ve vatandaşların kültürel faaliyetlerini arttırmak ile yetenek sınavlara hazırlanan öğrencilere destek sağlamak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında “sanat tasarım” kursunun 5’inci dönemini açtı. Eğitmen Veysi Kaya tarafından haftada 10 saat eğitim verilen kursta, öğrencilere resim çizim teknikleriyle ilgili eğitimler veriliyor. Lise ve üniversitelerin güzel sanatlar bölümüne hazırlanan öğrencilere yönelikte, aynı kursta bu alana yönelik özel eğitimlerde veriliyor. Kurs sonunda kursiyerlere, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika verilecek.

Kursa katılan öğrenciler, Haliliye Belediyesinin kendilerine sağladığı imkandan dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFÇILIK KURSU İLGİ GÖRÜYOR

Haliliye Belediyesi tarafından hobi amaçlı öğrenmek isteyen vatandaşlara yönelikte “fotoğraf çekimi ve görsel düzenleme” kursu açıldı. Fotoğrafçılık kursunda, kursiyerlere fotoğraf tarihi, fotoğraf makinesinin parçaları, ışık, çekim ayarları, çekim modları ve makine ayarları konularında eğitimler veriliyor. Fotoğraf eğitmeni Ahmet Hamdi Çiçek tarafından verilen kursta, teorik eğitimlerin yanı sıra, uygulamalı eğitimler de verilirken, kursiyerlere yönelik Halfeti ve Birecik ilçelerine düzenlenen gezide, doğa fotoğrafçılığı konusunda teknik bilgiler anlatıldı.

Ayrıca, kurs sonunda kursiyerlere, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika verilecek.

Eklenme Tarihi: 11.09.2017 12:18

×