BAŞKAN DEMİRKOL, SELAHATTİN EYYUBİ’DE VATANDAŞLARLA BERABER OLDU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezileri kapsamında sabah saatlerinde Selahattin Eyyubi Mahallesini ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceleyip mahalle sakinleriyle görüştü.

Başkan Fevzi Demirkol, vatandaşlarla bir araya gelmek, yapılan çalışmaları yerinde denetlemek için yürüttüğü mahalle gezileri programları kapsamında sabah saatlerinde Selahattin Eyyubi Mahallesini ziyaret etti. Mahallede yapılan çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Demirkol’a, Mahalle Muhtarı Ali Genç’te eşlik etti. Mahalledeki çalışmalarla ilgili Muhtar Genç ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, işyerlerini de ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Yapılan geziyle ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Sabahın erken saatlerinde Selahattin Eyyubi Mahallemizde, Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları ve aynı şekilde rutin olarak Temizlik ile Park Bahçeler Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledik. Bu incelemememizde mahalle sakinleriyle hemhal olduk, mahalle sakinleriyle selamlaştık, sohbet ettik. Bu çalışmalarımızda emek veren tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Gezimizde bize eşlik eden Mahalle Muhtarımız Ali Genç’e de teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle Muhtarı Ali Genç ise, “Başkanımız Fevzi Demirkol beyefendinin dediği gibi; sabahın erken saatlerinde mahallemin en sorunlu bölgesinde sağ olsun madde bağımlılarının barınak yaptığı yerleri yıkarak, çok güzel bir hale getirdi. Ayrıca temizlikte, ilaçlamada herhangi bir sorunumuz yoktur. Kendisi başta olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Demirkol, gezi ve incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 09.10.2017 12:14

×