HALİLİYE BELEDİYESİ, PARKLARI YENİLİYOR

Haliliye Belediyesi, park ve bahçelerde yürüttüğü bakım onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Ekipler, İpekyol ve Yenişehir mahallelerinde bulunan parklarda; sulama sistemi ile bank ve piknik masalarının değişim çalışmalarını tamamladı.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların yaşam alanı olan park ve bahçelerin daha düzenli olmasını, vatandaşların daha rahat ortamda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bakım onarım çalışmalarını ilçe genelinde devam ettiriyor. Çalışmalar kapsamında Yenişehir Mahallesi 236’ncı Sokakta bulunan parkta, başlatılan otomatik sulama sistemi çalışmaları ekiplerce tamamlanarak, kullanılmaya başlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İpekyol Mahallesi 2335 Sokakta bulunan parkta ise kırılan veya bakım gerektiren bank ve piknik masalarının da yenilenmesini sağladı. 8 bank ve 13 piknik masası sökülerek yerine yenileri monte edildi.

Yıpranan kent mobilyaları ise ekiplerce kamyonetlere yüklenerek, geri dönüşüm için Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyesine götürüldü.

Eklenme Tarihi: 13.10.2017 09:17

×