BAŞKAN DEMİRKOL, KIRSAL MAHALLELERDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezileri kapsamında pazar mesaisinde Mamuca, Kahraman ve Kısas kırsal mahallelerini ziyaret ederek, mahallede yapılan çalışmalarını inceleyip, vatandaşların taleplerini dinledi.

Başkan Fevzi Demirkol, vatandaşların taleplerini dinleyip, yapılan çalışmaları yerinde incelemek için yaptığı mahalle gezilerini kırsal mahallelerle sürdürdü. Pazar mesaisinde ilk olarak Mamuca kırsal Mahallesini ziyaret eden Başkan Demirkol, burada yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz’ın da yer aldığı incelemede, mahalle sakinleriyle de görüşerek taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, daha sonra Kahraman kırsal Mahallesine geçti. Burada da, mahalle sakinleriyle görüşerek taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı kültür evi ile yapılan çalışmalarını inceleyerek, mahalleden ayrıldı.

Başkan Demirkol’un pazar mesaisindeki son durağı ise Kısas kırsal Mahallesi oldu. Mahallede esnaf ziyaret edip, işyeri sahipleri ve vatandaşlarla görüşen Başkan Demirkol, mahallelinin talep ve teşekkürlerini dinledi ve daha sonra mahalleden ayrıldı.

Başkan Demirkol, kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü için de ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Eklenme Tarihi: 16.10.2017 07:55

×