HALİLİYE BELEDİYE SPOR BASKETBOL TAKIMI, 2’DE 2 YAPTI

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi 2’nci hafta mücadelelerinde Haliliye Belediye Spor, evinde konuk ettiği İstem Kolejini 71-54 mağlup ederek, ligde 2’de 2 yaptı. Haliliye ekibi, bu galibiyetle puanını 4’e çıkarırken, maçın en skorer ismi Haliliye’den Can Uzun oldu.

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Liginde Şanlıurfa’nın tek takımı olan Haliliye Belediye Spor, lige hızlı ve iddialı bir başlangıç yaptı. Ligin ilk karşılaşmasında İstanbul deplasmanında İstanbul Teknik Üniversitesini 66- 77 mağlup eden Haliliye, ligin ikinci haftasında ise Kayseri ekibi İstem Kolejini konuk etti. 11 Nisan Spor Salonunda 21 Ekim 2017 cumartesi günü oynan karşılaşmanın ilk yarısı 27- 27 eşitlikle son erdi. Kalan son 2 periyotta iyi oyun kurarak Mete Akgültan ve Utku Bayraktar’ın üst üste attığı 3’lüklerle rakibi karşısında üstünlük kuran Haliliye Belediye Spor, salondan 71- 54’lük galibiyetle ayrıldı. Bu skorla puanını 4’e yükselten Haliliye ekibi, ligde de 2’de 2 yapmış oldu.

Özkan Çağlayan’ın başhakemliğini yaptığı maçın en skorer ismi Haliliye’den Can Uzun olurken, yine Haliliye’den Fatih Eravcı, 11 sayı ve 12 ribauntla double-double yapan isim oldu.

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi3’üncü haftasında Haliliye Belediye Spor, 28.10.2017 cumartesi saat 14’de 11 Nisan Spor Salonunda Antalya ekibi Kepez Belediye Sporu konuk edecek.

Öte yandan; Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi 4’üncü haftasında ise Haliliye Belediye Spor, Solhan Belediye Spora 3-1 mağlup oldu.

Eklenme Tarihi: 22.10.2017 12:04