HALİLİYE BELEDİYE SPOR BASKETBOL TAKIMI, LİGDE RAKİP TANIMIYOR

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi 3’üncü hafta mücadelelerinde Haliliye Belediye Spor, evinde konuk ettiği Kepez Belediye Sporu 78-46 mağlup ederek, ligde 3’de 3 yaptı. Haliliye ekibi, bu galibiyetle puanını 6’ya çıkarırken, maçın en skorer ismi Haliliye’den Eyüp Aydoğan oldu.

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Liginde Şanlıurfa’nın tek takımı olan Haliliye Belediye Spor, lige hızlı ve iddialı bir başlangıç yaptı. Ligde 2 maçta 2 galibiyet alarak dikkatleri üzerine çeken Haliliye ekibi, ligin üçüncü haftasında ise Antalya ekibi Kepez Belediye Sporu konuk etti. 11 Nisan Spor Salonunda 28 Ekim 2017 cumartesi günü oynan karşılaşmanın ilk yarısı 37-22 Haliliye’nin galibiyetle tamamlandı. Son 2 periyotta da, maçtaki üstünlüğünü elden bırakmayan Haliliye ekibi, salondan 78- 46’lık galibiyetle ayrıldı. Bu skorla puanını 6’ya yükselten Haliliye ekibi, ligde de 3’de 3 yapmış oldu.

Başkan Fevzi Demirkol ve Başkan Yardımcısı Osman Uludağ da, karşılaşmayı salonda izleyen isimlerdendi. Maçın ardından Başkan Demirkol, soyunma odalarına geçerek Haliliye kafilesini tebrik edip, başarılarının devamını diledi. Başkan Demirkol, daha sonra konuk ekibin de soyunma odasını ziyaret ederek, antrenör ve oyunlarla görüşüp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi 4’üncü haftasında Haliliye Belediye Spor, 05.11.2017 Pazar saat 15’de Bilecik Çok Amaçlı Spor Salonunda Bilecik Beledi Sporun konuğu olacak.

Öte yandan; Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi 5’inci haftasında ise Haliliye Belediye Spor, Niksar Belediye Spora 3-0 mağlup oldu. Haliliye Voleybol Takımı, ligin 6’ncı haftasında ise 11 Nisan Spor Salonunda 05.11.2017 Pazar saat 14.00’de Artvin ekibi Arhavi Sporu konuk edecek.

Eklenme Tarihi: 29.10.2017 11:56