HALİLİYE BELEDİYESİNDEN KIRSALDA 5 MAHALLEDE AYNI ANDA YOL ÇALIŞMASI

Haliliye Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ anlayışıyla Pırpır, Uluhan, Çekçek, İrice ve Çiçekli kırsal mahallelerinde 5 ayrı ekiple yol yapım çalışmalarını devam ettiriyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla Haliliye halkının çamura basmaması için hummalı şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Haliliye genelinde kilitli beton parke ve stabilize yol yapım çalışmaları sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, buna ek olarak da henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda yeni yol açma çalışmalarını yürütüyor. Haliliye halkının memnuniyeti ön planda tutularak sürdürülen yol çalışmaları, aciliyet durumu da göz önünde bulundurularak yapılıyor.

5 MAHALLEDE ÇALIŞMA

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında 5 kırsal mahallede 5 ayrı ekiple aynı anda stabilize yol yapım çalışması sürdürüyor. Pırpır, Çekçek ve Çiçekli kırsal mahalleleri ile Uluhan kırsal Mahallesine bağlı Erenler Mezrası ve İrice kırsal Mahallesine bağlı Düzenli Mezrasında yürütülen çalışmalarla, mahalle halkının ihtiyacını karşılayacak yolları hizmete sunmayı amaçlıyor.

Çekçek kırsal Mahallesinde yürütülen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Mahalle Muhtarı Osman Aydoğdu, Haliliye Belediyesine talepte bulunduklarını ve bu talebin ardından yollarının yapıldığını ifade ederek, Başkan Fevzi Demirkol’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Öte yandan Kahraman ve Senbelen kırsal Mahallelerindeki yol çalışmaları da, ekipler tarafından tamamlanarak, yeni yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Eklenme Tarihi: 03.11.2017 07:29

×