BAŞKAN YARDIMCISI ULUDAĞ, KARDEŞLİK GECESİNE KATILDI

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, İstanbul'da düzenlenen Peygamberler Şehri Şanlıurfa ile Evliyalar Şehri Kastamonu Kardeşlik Kültür Gecesine katılarak, Haliliye’yi kardeşlik gecesinde katılımcılara anlattı.

Her iki şehrin tanıtımları ile kültürel özelliklerinin yansıtıldığı gecede yöresel lezzetler de ikram edildi. Çekilişle 2 aileye Kastamonu, 2 aileye de Şanlıurfa gezisi planlandı. 3 aile de, çekilişle Umre ziyareti kazandı.

Gecede konuşma yapan Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, katılımcılara Haliliye'nin selamını getirdiğini söyleyerek, kültürel zenginliklerin tanıtımı amacıyla düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Haliliye Belediyesi’nin de kentin ve ilçenin tanıtımı adına yaptıklarına değinen Uludağ, kentin kadim izlerini taşıyan ilçe olarak Haliliye’nin Şanlıurfa geneline hitap ettiğinin altını çizdi.

Eklenme Tarihi: 13.11.2017 11:43