BAŞKAN DEMİRKOL, EĞİTİM MERKEZİNDEKİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezini gece saatlerinde ziyaret ederek, çeşitli sınavlara hazırlanan öğrencilerle bir araya gelip, sohbet etti.

Başkan Fevzi Demirkol, Mimar Sinan Mahallesi 119’uncu Sokakta bulunan Haliliye Belediyesi Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezinde gece 24’e kadar hizmet veren kütüphaneleri ziyaret etti. AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç ile birlikte gece saatlerine kadar kütüphanede ders çalışan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Demirkol, öğrencilerle sohbet edip, çeşitli öğütler verdi. Öğrencilerle dersleri ve hedefleriyle ilgili görüşen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını ve gençlerin eğitimi için her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade etti.

Gençlere derslerinde başarılar dileyen Başkan Demirkol, eğitim merkezindeki kütüphanelerin gece 24’e kadar ve cumartesi ile pazar günleri de açık olduğunu hatırlatarak, merkezden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 14.11.2017 06:44

×