BAŞKAN DEMİRKOL KIRSAL MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını yerinde inceledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal mahalleri ziyaret ederek vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi. Başkan Demirkol’a, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Beyaz ve Mehmet Selim Polatkan ile belediye yetkilileri de eşlik etti.

İlk olarak ilçeye bağlı Şeyh Çoban Mahallesi’ne giden Başkan Demirkol, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların şikayetlerini dinleyen Başkan Demirkol, kırsal mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi.  Vatandaşların şikayeti üzerine mahalleyi gezen Demirkol, gereken çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.

Başkan Fevzi Demirkol; Şeyh Çoban Mahallesi ziyaretinin ardından Perşembe Mahallesi’ne geçti. Mahalle Muhtarı Casım Felhan, Başkan Demirkol’a, yapılan yol ve temizlik çalışmalarından memnun olduklarını ifade etti. Perşembe’de yapılan taziye evi inşaatını da inceleyen Başkan Demirkol, taziye evinin eksiklerinin Haliliye Belediyesi tarafından karşılanacağı müjdesini verdi.

Başkan Demirkol Perşembe Mahallesi’nin ardından Yeni Köy Mahallesi’ne de giderek toplanan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Demirkol, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, çözüme kavuşturulması için ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Eklenme Tarihi: 22.02.2015 12:20