BAŞKAN DEMİRKOL, İPEKYOLU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezisi programları kapsamında İpekyol Mahallesini ziyaret etti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demirkol, yapılması gereken çalışmaları da yerinde tespit etti.

Haliliye halkıyla her fırsatta bir araya gelip, talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, mahalle gezisi programını İpekyolu ile devam ettirdi. Beraberindeki birim müdürleriyle birlikte mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demirkol’a, Mahalle Muhtarı Zeynel Tavaş’da eşlik etti. Mahallede çalışma yapan fen işleri ve park bahçe personelleriyle de görüşerek, çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Demirkol, sohbet ettiği mahalle sakinlerinin de taleplerini dinledi.

İpekyol Mahallesinde yaptığı incelemelerle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, “İpekyol Mahallemiz daha önceden yapılaşmanın yer aldığı bir mahallemiz. Göreve başladığımızda İpekyol Mahallesinin kalan tüm sokaklarını kilitli parke taşıyla döşedik, parklarını elden geçirdik. Parklarımızda ıslah çalışmalarımızı yaptık. Bugün yapılmış olan ve yapılan çalışmalarımızı yerinde inceledik. Bu çalışmalarından dolayı tüm personellerimize teşekkür ediyoruz. Bizi muhabbetle karşıladığı için İpekyol Mahalle Muhtarımız Sayın Zeynel Tavaş’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Zeynel Tavaş’da, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun başkan ekibiyle birlikte bugün bizim mahalleyi ziyaret etti. Yapılan çalışmaları inceledi, eksikleri not aldı” ifadelerini kullandı.

Başkan Demirkol, mahallenin ihtiyacı olan çalışmaları da yerinde tespit edip, notlar aldıktan sonra mahalleden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 04.01.2018 11:38

×