HALİLİYE BELEDİYESİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mevsim şartlarının düzelmesi ile birlikte ilçede bulunan çeşitli mahallelerde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını hızlandırdı.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin Ertuğrul Gazi, İpekyol ve Devteşti Mahallelerinde yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarına kar ve yağmur şeklinde gözlenen yağışlar nedeniyle ara vermişti. Hava şartlarının elverişli hale gelmesi ile birlikte ilçede döşeme çalışmaları tekrar başladı ve hızla devam ediyor.

Ekipler aynı anda 3 farklı mahallede yürüttükleri çalışmaların ardından diğer mahallelerle çalışma planlarına devam edecek.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bugüne kadar Ertuğrul Gazi, İpekyol ve Devteşti Mahalleleri dışında, Ahmet Yesevi, Hızmalı, Karşıyaka, İmam Bakır Mahallelerinde de çalışmalarını farklı sokaklarda yürüttü.  19 Mahallede toplamda 265 bin metrekarede tamamlanacak olan ilk dönem parke taşı döşeme çalışmalarında Haliliye’de ihtiyaç duyulan her mahalle ve sokakta planlı olarak, tamamlanana kadar devam edilecek.

Eklenme Tarihi: 27.02.2015 09:46