HALK OYUNLARI EKİBİ İKİNCİ OLDU

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Haliliye Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, kentte gerçekleşen halk oyunları yarışmalarında kulüpler arası yıldızlar kategorisinde ikinci oldu.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Şanlıurfa’da minikler, yıldızlar, gençler ve kulüpler arası kategorilerinde halk oyunları yarışmaları düzenlendi. Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Gap Arena Spor Salonu’nda düzenlenen yarışmaya, kulüpler arası yıldızlar kategorisinde katıldı. Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaklaşık 2 ay önce açılan kursta eğitim gören kursiyerlerden oluşan Haliliye Belediye Spor Halk Oyunları Ekibi, yarışmada ikincilik elde etti.

Çıktıkları ilk resmi yarışmada derece almanın mutluluğunu yaşayan Haliliye Belediye Spor Halk Oyunları Ekibi’ne, ikincilik kupasını ve madalyalarını Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başhakemi Ahmet Caf takdim etti.

Eklenme Tarihi: 28.02.2015 10:49