HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİ 4. OTURUMUNU TAMAMLADI

Haliliye Belediyesi Mart Ayı Belediye Meclis Toplantıları 4. Oturumu tamamlandı. Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz’ın başkanlık yaptığı oturumda 6 komisyondan gelen raporlar görüşüldü ve onaya sunuldu. Kimsesiz Kadınlar için sığınma evi talebi ve cezaevi ziyareti ile denetim konularının tartışıldığı oturumda ayrıca İmar Komisyonu’nun konularına da yer verilerek, konular karara bağlandı.

Meclis Üyelerinden Emir Elden Cezaevi ile ilgili izledikleri süreçten bahseden kısa bir konuşma yaptı.  Üye Elden, konunun takipçisi olduklarını ifade etti. Oturum sonunda konuşan Belediye Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz ise 4. oturumla ilgili olarak gündemi şöyle özetledi:

“Bugün imar komisyonuna bir havalemiz vardı. Oğulbey Mahallesi’nde. Onun komisyona havalesini yaptık. Bir de ayrıca komisyon raporlarımız vardı. 3 tane komisyon raporumuzu görüştük. Kadın ve Aile Komisyon Raporu, İnsan Hakları Komisyon Raporu, bir de Eğitim, Kültür ve Gençlik, Spor Komisyon Raporu. Kadın ve Aile Komisyon Raporu’nda evsiz kadınların, bakıma muhtaç kadınların iyileştirilmesi ile ilgiliydi. Onu meclisimizde oyladık. İnsan Hakları Komisyonu da cezaevinde yaşayan mahkumların hallerinin iyileştirilmesi için bir rapor sundu, onu oyladık. Eğitim, Kültür ve Gençlik, Spor Komisyonumuzda da Örencik Köyü’nün muhtarlık tarafından talebi olan ‘Göbeklitepe’ olarak isminin değiştirilmesi ile ilgili konunun ilgili müdürlüğe havalesini komisyonumuzdan geçirdik.”

Eklenme Tarihi: 06.03.2015 01:19