BAŞKAN DEMİRKOL, SELAHADDİN EYYUBİ’DEKİ YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Selahaddin Eyyubi Mahallesindeki 7 sokakta yürütülen kilitli beton parke döşeme çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Demirkol, “Selahaddin Eyyubi Mahallemizde yedi sokakta yollarımızı yeniliyoruz” dedi.

Selahaddin Eyyubi Mahallesinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 7 sokakta yürütülen kilitli beton parke çalışmaları hummalı şekilde sürdürülüyor. Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Meclis Üyesi Metin Çadırcı ve teknik ekiple birlikte çalışmaları yerinde incelemek üzere mahalleye gitti. Mahalle Muhtarı Ali Genç tarafından karşılanan Başkan Demirkol, ilk olarak mahalle sakinleriyle görüşerek, taleplerini dinledi ve ardından yol çalışmalarının devam ettiği sokakları ziyaret etti. Çalışmaları yürüten işçilerle sohbet eden Başkan Demirkol, daha sonra çalışmaların gidişatıyla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı.

Çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, Selahaddin Eyyubi Mahallesindeki yol çalışmalarının da tamamlanmasıyla mahallenin ihtiyaçlarının giderilmiş olacağının altını çizen Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Selahaddin Eyyubi Mahallemizde, uzun yıllar oluşmuş bir mahallemizdir. Uzun yıllar önce oluştuğundan mahalle sakinlerinin her zaman için kullandıkları mevcut yolları vardı ama bu yollar uzun yıllar önce yapıldığından deforme olmuştu. Selahaddin Eyyubi Mahallemizde yedi sokakta yollarımızı yeniliyoruz. Ayrıca Park Bahçe, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerimiz, Selahaddin Eyyubi Mahallemizin tüm ihtiyaçlarını tamamladıktan sonra bu mahalledeki çalışmalarını tamamlamış olacaklar. Camimizin bir takım ihtiyaçları vardı onları da temin ettik. Konuklu, Devteşti, Ahmet Yesevi ve şuanda içinde bulunduğu Selahaddin Eyyubi Mahallemizde yol çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğümüz, altı farklı kırsal mahallemizde çalışmalarını devam ettirmektedir. Bu çalışmalarda her zaman yanı başımızda bulduğumuz, mahalleye en iyi şekilde hizmet etmeye çalışan Muhtarımız Sayın Ali Genç’e de, muhabbetle karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Mahalle Muhtarı Ali Genç ise 30 yıldır aynı olan yollarının Haliliye Belediyesi tarafından yenilendiğinin altını çizerek, “On gün önce mahallemizin su depoları, çöp konteynerleri ve mahallemizin her köşesi ilaçlandı. İki gün sonra Park Bahçeler Müdürlüğü geldi ve tüm ağaçlarımızı budadı. Allah hepsinden razı olsun. Yedi sokağımız var, otuz yıldır aynı durumdaydı.  Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol’a durumu ilettik ve bu yedi sokağımızın hemen yapımına başlandı. Yol, ilaçlama, budama, camimizin ihtiyacının giderilmesi ve diğer tüm çalışmalardan dolayı başta Fevzi Demirkol başkanımız olmak üzere, Haliliye Belediyesine mahallem adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Demirkol, incelemelerini tamamlamasının ardından mahalleden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 11.02.2018 06:10

×