BAŞKAN DEMİRKOL, HAFTASONU MESAİSİNİ KIRSALDA GEÇİRDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Cumartesi günü mesaisini Diphisar, Kalecik ve Yenice kırsal Mahallelerindeki çalışmaları inceleyerek, geçirdi. Mahalle sakinlerinin talep ve teşekkürlerini alan Başkan Demirkol, tamamlanan çalışmalarla ilgili de teknik ekipten bilgiler aldı.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri ilk ağızdan dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, hafta içi merkez mahallelerde yürüttüğü gezilerini, hafta sonu kırsalda devam ettirdi. Başkan Demirkol, cumartesi günü mesaisinde ilk olarak Diphisar kırsal Mahallesini ziyaret etti. Burada mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, mahalle sakinleriyle yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Demirkol’un ikinci durağı ise Kalecik kırsal Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Ahmet Ataş ve mahalle sakinleriyle kısa süre önce tamamlanan yol çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demirkol, tamamlanan çalışmalarla ilgili beraberindeki teknik ekipten bilgiler aldı.

Başkan Fevzi Demirkol’un son durağı ise Yenice kırsal Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Mehmet Subaşı tarafından karşılanan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce kilitli beton parke döşenerek tamamlanan mahalle içi yolları inceledi. Kırsal mahallelerdeki ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan Başkan Demirkol, “Kırsal mahallelerimizde Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu yol çalışmalarını yerinde inceleme imkanı bulduk. Çeşitli mahallelerimizde Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışmaktadır. Yenice Mahallemizi ziyaret ettik. Burada biten yol çalışmalarımızı birlikte inceledik” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Mehmet Subaşı da, “Sayın başkanımızdan Allah razı olsun. Bölge halkı olarak hepimiz kendisinden razıyız. Verilen hizmetler zaten göz önünde ve görülüyor. Bir eksiğimiz yoktur. Başkanımız, sürekli yapılan hizmetleri yerinde inceliyor. Belediyenin hizmetlerinde bir eksiğimiz yok” dedi.

Başkan Demirkol, mahalle de bulunan çocuklara Akıl ve Zeka Oyunları Kitabı hediye ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 11.02.2018 07:01

×