HALİLİYE BELEDİYESİ, KIRSALDA YOL ATAĞINI SÜRDÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında 2 mahallede daha çalışmalarını tamamlarken, 4 mahallede ise aynı anda stabilize yol yapım çalışmalarını devam ettiriyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını, hummalı şekilde sürdürüyor. Kilitli beton parke döşeme, stabilize yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını bir bir tamamlayarak, yeni yolları Haliliye halkının hizmetine sunuyor.

Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Kalecik ve Umut Mahallelerinde yol yapım çalışmaları tamamlandı. Yol yapım çalışmaları tamamlanan mahalle sakinleri, hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.

Tamamlanan yol çalışmalarının yanında ihtiyaç duyulan bölgelerde de çalışmalar devam ediyor. İncirağacı, Bağlar, Yolyazı ve Gürpınar kırsal mahallelerinde 4 ayrı ekiple çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu bölgedeki çalışmalarını da kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Öte yandan ekipler, 4 ayrı bölgede yürüttüğü çalışmalarını tamamladıktan sonra program çerçevesinde diğer mahallelerde çalışmalarını devam ettirecek.

Eklenme Tarihi: 13.02.2018 05:58

×