HALİLİYE BELEDİYESİNDEN SELAHADDİN EYYUBİ’DE BETON PARKE ÇALIŞMASI

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde devam ettirdiği yol yapım çalışmaları kapsamında Selahaddin Eyyubi Mahallesinde 7 sokakta başlattığı kilitli beton parke döşeme çalışmalarında sona yaklaştı.

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ilçe genelinde stabilize, kilitli beton parke ve yeni yol açma çalışmalarını devam ettiren Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin yol ağını genişletiyor. Çalışmalar kapsamında Selahaddin Eyyubi Mahallesinde belirlenen yol ihtiyacı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gideriliyor. 212, 213, 215, 216, 217, 218 ve 220 ile bağlantı sokaklarında, yapılan beton parke döşeme çalışmaları, ekipler tarafından hummalı şekilde gerçekleştiriliyor.

Çalışmalarda sona yaklaşılırken, kilitli beton parke döşenen sokakta oturan vatandaşlar, Başkan Fevzi Demirkol’a ve Haliliye Belediyesi’ne yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 17.02.2018 10:31