HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİ MART AYI BİLEŞİMLERİ TAMAMLANDI

Haliliye Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısı'nın 5. Birleşimi gerçekleştirildi. Mart ayı son bileşim toplantısında komisyon raporları karara bağlandı.

Haliliye Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı'nın 5. Birleşimi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Haliliye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz'ın başkanlık yaptığı son birleşim, açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından İmar Komisyonu'na havale edilecek konular görüşüldü. Plan Proje Müdürü Ömer Yetkin, İmar Komisyonu'na havale edilecek beş konu hakkında Belediye Meclis Üyeleri'ne bilgi verdi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından oylamaya sunulan beş konudan dördü oy birliği, biri ise oy çokluğuyla kabul edilerek İmar Komisyonu'na havale edildi.

Son olarak, Turizm ve Haliliye'yi Tanıtma Komisyonu, Tarım ve Kırsal Hizmet Komisyonu, Sağlık ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar okundu. Komisyon raporları sırasında "Örencik Mahallesi'nin adının Göbeklitepe olarak değiştirilmesi" hakkında ki önerge gündeme getirildi. Söz konusu önerge hakkında rapor hazırlayan Turizm ve Haliliye'yi Tanıtma Komisyonu raporunda görüşleri alınmak üzere İl Mahalli İdareler Müdürlüğü'ne yazı yazılmasına karar verildiğine yer verdi.

Karar oy birliği ile kabul edilirken, Mart Ayı Olağan Toplantısı'nın 5. Birleşimi sona erdi.

Eklenme Tarihi: 06.03.2015 09:17