BAŞKAN DEMİRKOL, HASTA YAKINLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yatan hastaların yakınları için hizmete sunulan Hasta Yakınları Misafirhanesini ziyaret etti.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yatan hastaların refakatçileriyle bir araya geldi. Haliliye Belediyesi Hasta Yakınları Misafirhanesinde zaman geçiren hasta yakınlarıyla görüşerek, taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, tüm hastalara şifalar diledi. Vatandaşlar, Başkan Demirkol’a yapılan hizmetten memnun olduklarını ve evlerindeymiş gibi rahat ettiklerini söylediler.

Başkan Demirkol, hasta yakınlarıyla görüşmesinin ardından misafirhaneden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 19.02.2018 10:16