SALİH KOCA’DAN BAŞKAN DEMİRKOL’A ZİYARET

AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti.

 

Şanlıurfa’ya biz dizi temaslarda bulunmak üzere gelen BağlantıBağlantıAK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı BağlantıBağlantıSalih Koca, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Başkan Demirkol, Salih Koca’ya Haliliye Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlattı.

Söz konusu ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca şu ifadeleri kullandı: “Bugün Meclis Üyeleri İstişare ve Dayanışma toplantıları kapsamında Şanlıurfa ilimizi ziyaret gerçekleştiriyoruz. İlçe Başkanlarımızla Belediye Başkanlarımızla, Meclis Üyelerimizle, Yerel Yönetimler Başkanımızla ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımızla birlikte İl Başkanımızla bir program gerçekleştirdik. Umarım bu program verimli olmuştur.  Ziyaretimiz kapsamı9nda da Haliliye Belediyemizi ziyaret ediyoruz. Şanlıurfamızda AK Partili  belediyecilik anlayışının  yerleştiğini ve başarılı olduğunu görüyoruz ve bundan da memnuniyet duyuyoruz. Ben tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım 2019 yolunda bütün belediyelerimizi AK Parti hizmet anlayışı ile buluştururuz ve Urfa’da 14’de 14 yaparız. Ben tüm belediye Başkanlarımıza özellikle de Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyorum.”

 

Öte yandan ziyarette Haliliye Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan, Osman Uludağ, Aysel Göncü, Meclis Üyeleri Abdurrahman Beyaz, Abdülkadir Bağış, Metin Çadırdı, Mahmut Saatçi, Faruk Mehmet Akçal ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de yer aldı.

Eklenme Tarihi: 09.03.2018 16:57

×