BAŞKAN DEMİRKOL MAHALLE GEZİLERİNDE ESNAF VE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ulubatlı, Veysel Karani ve Selahattin Eyyubi Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Başkan Demirkol, vatandaşların iletilerinin çözümü için ise birim müdürlerine talimat


 

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, hafta sonu kırsal ve merkez mahallelerde vatandaşlara ayırmaya devam ediyor. Mahalle gezileri, esnaf ziyareti ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Demirkol, Ulubatlı, Veysel Karani ve Selahattin Eyyubi Mahallelerinde gezi ve incelemelerde bulundu. Başkan Demirkol, Başkan Yardımcıları Osman Uludağ, Mehmet Selim Polatkan Haliliye Belediye Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz, Meclis üyeleri İsmail Güneş ve Müslüm Yüksel, Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar ve birim müdürleri ile birlikte Yunus Emre Caddesinde ensan ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Demirkol, esnafların işyerlerini de ziyaret ederek taleplerini dinledi. Demirkol, iletilerinin çözümü için ise birim müdürlerine talimat verdi. 

Başkan Demirkol ve beraberindekiler daha sonra yunus emre caddesinde sürdürülen park onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Park Bahçe Müdürü ve ilgili müdürlerden bilgi alan Başkan Demirkol, daha sonra Akif İnan Parkını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demirkol, Selahattin Eyyubi Mahallesini ziyaret etti.  Selahattin Eyyubi Mahallesinde bulunan cumartesi pazarını ziyaret eden Başkan Demirkol, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Demirkol, gelen taleplerin çözümü için gerekli notları alarak mahalleden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 11.03.2018 11:30

×