HALİLİYE’DE YENİ PARK VE YEŞİL ALANLAR, HALKIN HİZMETİNE SUNULUYOR

Haliliye Belediyesi, “yemyeşil Haliliye” sloganıyla yürüttüğü park yapım çalışmaları kapsamında yeni park ve yeşil alanları halkın hizmetine sunuyor. Park alanlarında gerekli peyzaj düzenlemelerini yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara yeni yaşam alanları oluşturuyor.

Başkan Fevzi Demirkol’un ‘yemyeşil Haliliye’ hedefiyle çalışmalarını aralıksız devam ettiren Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevcut parklardaki düzenleme çalışmalarının yanında yeşil alanların miktarını arttırmaya yönelikte çalışmalarını sürdürüyor. İmarda park ve yeşil alan olarak bırakılan bölgelerin düzenlemesini yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park alanlarının sınırlarını belirleyip, üst yapı düzenlemelerini gerçekleştiriyor. Üst yapı çalışmaları kapsamında parkların elektrik ve su tesisatları ile yürüyüş alanlarında bordür ve prizma taşı döşemesi gerçekleştiren ekipler, çalışmaların ikinci bölümünde ise mevsimsel şartlara göre çim ekimi, çiçek ve ağaç dikimini gerçekleştiriyor. Park yapım çalışmalarının son bölümünde de, ekipler oyun grubu, fitness aletleri ve bank ile piknik masalarının montesini tamamlıyor.

Son 1 yılda toplam 23 yeni park için çalışma başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sona yaklaştığı çalışmalarda yeni parkları vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanırken, devam eden park çalışmalarını da kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Eklenme Tarihi: 13.03.2018 11:42

×