BAŞKAN DEMİRKOL’DAN STK’LARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Fırıncılar Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlıklarını ziyaret ederek, yapılan kongrede başkanlığa seçilen oda başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Fevzi Demirkol, ilk olarak kongresi yeni tamamlanan Şanlıurfa Fırıncılar Odasını ziyaret etti. Yapılan kongreyle yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Emin Karaatlı tarafından karşılanan Başkan Demirkol, Karaatlı’ya tebriklerini iletti. Başkan Demirkol, yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduğu Karaatlı’ya, Haliliye Belediyesi olarak her türlü çalışmada yanlarında olduklarını söyledi. Başkan Demirkol, görüşmenin ardından Şanlıurfa Fırıncılar Odasından ayrıldı.

Başkan Fevzi Demirkol’un ikinci durağı ise Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası oldu. Kongreyle birlikte başkanlığa seçilen Mahmut Alkan ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Demirkol, hayırlı olsun temennilerini iletti. Yapılan görüşmenin ardından Başkan Demirkol, odadan ayrıldı.

Yapılan ziyaretlerde oda başkanları, ziyaretlerinden dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkürlerini iletti.

Eklenme Tarihi: 14.03.2018 10:35